2107797146 6944609693 Κολοκοτρώνη 20 Νέο Ηράκλειο Αττικής omiros12@hotmail.gr
hero image
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Electrical Facilities - Γκικόπουλος Γεώργιος | Αδειούχος Ηλεκτρολόγος (Μέλος ΣΕΗΕΑ) Νέο Ηράκλειο Αττικής


Για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία και αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο κτίριό σας, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την  επιχείρησή μας “Electrical Facilities” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία τόσο ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης όσο και ως τεχνίτης ηλεκτρολόγος, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, μπορούμε να ανταποκριθούν άμεσα σε κάθε ηλεκτρολογική εργασία και να προτείνουν τις πιο σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις.
 
     
   
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, παντός τύπου, σε οικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.
 
Μελέτη Φωτισμού
Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, αναλαμβάνουν την μελέτη και την απόδοση φωτισμού σε κάθε κτίριο.
 
Ηλεκτρολογικές Βλάβες
Έχοντας έρθει σε αντιμέτωποι με κάθε είδους ηλεκτρολογική βλάβη, μπορούμε να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη έχει προκύψει.
 
 
     
     
 
 
     
     
     
 
Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου
Ο αδειούχος ηλεκτρολόγος αναλαμβάνει την αυθημερόν έκδοση υπεύθυνης δήλωσης ηλεκτρολόγου για κάθε είδους ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
 
Επισκευή Καλωδιώσεων
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε επισκευή καλωδίων και να επιδιορθώσουμε οποιαδήποτε βλάβη.
 
Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογικής ανακαίνισης σε οικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.
 
 
 
 

 


 

 
 
 
Επισκευή Ηλεκτρικού Πίνακα
Αναλαμβάνουμε την επισκευή ηλεκτρικού πίνακα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.
 
Αντικατάσταση - Αλλαγή
Ασφαλειών ρελέ ηλεκτρικού, πριζών διακοπτών, ηλεκτρικών κουτιών, λαμπών, ενδεικτικών λυχνιών κ.α.
 
 
     
     
     
 
 
     
   2107797146 ή 6944609693 

Αν χρειάζεστε έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο στο Νέο Κόσμο και σε όλη την Αττική, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να συζητήσουμε το πρόβλημα σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση του.
 
     
 
 
 
 
 
     
     
  Με συνέπεια & αμεσότητα

ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε έργου και σας εξασφαλίζει ποιότητα και προσιτές τιμές, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και τις ημερομηνίες παράδοσης. 

Προτεραιότητά μας είναι ο σεβασμός προς τους πελάτες μας, η κατανόηση των αναγκών του και η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική.
 
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ