2107797146 6944609693 Κολοκοτρώνη 20 Νέο Ηράκλειο Αττικής omiros12@hotmail.gr
hero image
 
     
  Electrical Facilities
Γκικόπουλος Γεώργιος | Αδειούχος Ηλεκτρολόγος (Μέλος ΣΕΗΕΑ) - Ηλεκτρολόγος Νέο Ηράκλειο Αττικής - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Νέο Ηράκλειο Αττικής


Η επιχείρησή μας “Electrical Facilities” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και εγκαταστάσεων.

Ο αδειούχος ηλεκτρολόγος και μέλος της ΣΕΗΕΑ “Γκικόπουλος Γεώργιος” και η έμπειρη ομάδα του, είναι καθημερινά κοντά σας, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε οικίες,  επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική.
 
     
   
 
 
 
 
 
     
  Με συνέπεια & επαγγελματισμό 

αναλαμβάνουμε την μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, την μελέτη και την απόδοση φωτισμού, επισκευές καλωδίων, ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις, επισκευές ηλεκτρικού πίνακα καθώς και την αυθημερόν έκδοση υπεύθυνης δήλωσης ηλεκτρολόγου.
 
     
 
 
 
 
 
   
     
     
  Άμεση & Σωστή Εξυπηρέτηση


Παράλληλα, παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία τους στο χώρο, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, μπορούν να παρέχουν τις πιο σύγχρονες και άμεσες λύσεις για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη έχει παρουσιάσει το κτίριό σας.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι να δημιουργήσουμε μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσφέροντας ηλεκτρολογικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές και τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής.
 
     
   
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ